Top Ad unit 728 × 90



Zemitāna iela 10 - Zemitānu dzelzceļa stacija




Zemitāni train station is one of 24 passenger railway stations inside Riga borders. After visiting Berlin back in August, I'm dreaming about Riga railway system to be at least as half as handy and efficient way of public transport like Berlin's S-Bahn, but it's far from reality. There are several main problems - too less stations; stations located inside industrial areas, away from living areas; too sparse train schedules; all routes stops at central station, and you have to buy new ticket and change trains even when the route continues on the same railway track. Zemitāni station was opened in 1889, this station building was built in Stalin times, 1953. [full_width]
Zemitāna iela 10 - Zemitānu dzelzceļa stacija Reviewed by Ikars Kublins on Tuesday, October 09, 2012 Rating: 5

7 comments:

  1. The king of the night ! a marvelloues shot !

    Tomás.

    ReplyDelete
  2. Es saprotu, ka autors negrib, lai viņam nosper bildes, bet gala rezultāts ir pavisam nebaudāms. Īpaši šis gadījums.

    ReplyDelete
  3. Nu kam nebaudāms, tas lai nebauda.

    Thanks, @from Madrid!

    ReplyDelete
  4. Piekrītu par tām ūdenszīmēm. Agrāk priecājos par smukajām bildēm, bet piedod, Ikar, logo tiešām ir traucējošs

    ReplyDelete
  5. OK, piekrītu, ka šajā gadījumā baltie burti uz naksnīgā fona pārāk izceļas. Šādos gadījumos domāšu par citiem risinājumiem, bet vai pēdējo dienu bildēs (Graudu iela 40 un Tērbatas 14) kaut kas tiešām tik ļoti traucē? Logo ir caurspīdīgs un knapi manāms Tērbatas bildē, bet Graudu bildē tie ir integrēti asprātīgā veidā, kas, pēc dažu domām, reizēm bildei vēl piedod papildus interesantumu.

    ReplyDelete
  6. Minētajās bildēs ir labi. Bet vai nav citas iespējas kā ierobežot bilžu kopēšanu? Piemēram, atcelt labās peles taustiņa iespēju. Zinu, ka caur mājas lapas kodu skatoties var jebkuru bildi "nospert", taču vismaz amatierus tas ierobežos. Tajā pašā laikā ūdenszīmes ir viegli aizsmērējamas ar Photoshopa palīdzību, tā kā vai tām īsti ir jēga?

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

All Rights Reserved by Riga City Photos © 2014 - 2015

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.