Top Ad unit 728 × 90



Fotogrāfiju un foto pakalpojumu cenas | Photography prices

Ja Jums ir interese izmantot PhotoRiga.com publicētās fotogrāfijas komerciāliem vai cita veida nolūkiem, tās iespējams ērti iegādāties plašajā Rīgas un Latvijas FOTO KATALOGĀ, kas ļauj bildes izmantot publicēšanai internetā. Ja interesē bilžu izmantošana vairumtirdzniecības produktu vai suvenīru apdrukā, drukātās reklāmās un cita veida nestandarta gadījumos, lūdzu sazinieties ar mani e-pastā: ikars.kublins@photoriga.com.

Piedāvāju foto pakalpojumus:

1. ĒKU, NEKUSTAMO ĪPAŠUMU, IEKŠTELPU UN ĀRPUSES FOTO - cena sākot no 50 eiro.

Bildes ar platleņķa objektīvu un pilna sensora fotokameru sniegs krāšņu, mājīgu un kvalitatīvu nekustamā īpašuma attēlojumu gan no iekšpuses, gan ārpuses, kas ļaus to pārdot vai izīrēt par labāku cenu. Dzīvokļi, privātmājas, biroji, izglītības iestādes, veikali, tirdzniecības telpas, noliktavas, u.c. Daži piemēri:
2. AERO FOTOGRĀFIJAS (uzņemtas ar dronu) - cena sākot no 80 eiro. 

Bildes no putna lidojuma sniegs jaunas, elpu aizraujošas perspektīvas uz jebkuru objektu vai vietu - no nekustamā īpašuma (kā privātmāja, viesu nams, loģistikas centrs, zemes gabals utt.) līdz pat veseliem ciematiem, pilsētām, parkiem, utt. Daži piemēri:


[full_width]
Fotogrāfiju un foto pakalpojumu cenas | Photography prices Reviewed by Ikars Kublins on Friday, March 28, 2008 Rating: 5

4 comments:

  1. Izgaismotie tilti ļoti labi izskatās. Manuprāt, labākie izgaismotie objekti.

    ReplyDelete
  2. Viens no interesantiem apgaismotiem objektiem ir Ausekļa ielā 4. Vispār pati iela man ļoti patīk dažādos apgaismojumos, jo īpaši zirgkastaņu ziedēšanas laikā.

    ReplyDelete
  3. Paldies par ieteikumu! Būs kaut kad jāaiziet krēslas/tumsas laikā uzmest aci.

    ReplyDelete
  4. Fantastic goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you are just too excellent. I really like what you have acquired here, really like what you're saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise. I can not wait to read much more from you. This is actually a great web site. aol mail sign in

    ReplyDelete

All Rights Reserved by Riga City Photos © 2014 - 2015

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.