Top Ad unit 728 × 90



Zāļu tirdziņš (Grass market)



Midsummer Day or Jāņi is a big festivity here - we got 2 holidays and many people goes out of the city to countryside to make fires, drink beer and eat cheese, stay up all night and also to... make love. That's the ancient pagan Latvians tradition which is still fully alive. Even Soviet time couldn't destroy it, although tried hard in Stalin's time.



















"Jāņi" decorations in city streets:

Zāļu tirdziņš (Grass market) Reviewed by Ikars Kublins on Wednesday, June 22, 2011 Rating: 5

2 comments:

  1. Bildes jaukas ,te nu ne pielikt ,ne atņemt ...
    Izlasot šo -Midsummer Day or Jāņi is a big festivity here...utt. , radās iespaids ka latvieši šajā datumā dodas uz ārpilsētu lai DZERTU alu,ĒSTU sieru un MĪLĒTOS .Tiešām nekā personīga , bet vai tad Līgo svētku būtība nav saullēkta sagaidīšana , nav gada garākās dienas aizvadīšana ?Lūdzu neatbildiet uz manu mazo repliku , bet lūdzu padomājiet kādu iespaidu ārpus Latvijas ar šādu tekstu Jūs radat par latviešiem , kaut arī tā ir visīstākā patiesība - tiktāl jau esam no savām nacionālajām saitēm degradējušies .

    ReplyDelete
  2. Šis nav propagandas blogs. Es mēģinu maksimāli objektīvi atspoguļot to, kā ir, un, ja, tas ko es rakstu, jūsuprāt, ir "visīstākā patiesība", tad tas ir kompliments manam blogam.
    Otrkārt, nedomāju, ka tas, ko rakstīju šoreiz varētu radīt jebkādu sliktu iespaidu. Tieši otrādi, vakar likdams bildes un rakstīdams, domāju, ka šādi varētu radīt interesi par mums, parādot, ka protam arī priecāties, ne tikai grimt smagās apcerēs par vēsturiskajām traģēdijām.

    ReplyDelete

All Rights Reserved by Riga City Photos © 2014 - 2015

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.