Top Ad unit 728 × 90



Nometņu iela 58a (bij. Nometņu iela 62a) - "Visi savējie"

 Nometnu street 58a. This cosy-looking cafe (it proudly calls itself a "restaurant") is founded already in the wild 90ies - 1993. It's located on one of the main streets of historical Agenskalns neighborhood, Nometnu street, next to the suburb's centre - Agenskalna market area.            

 Nometņu iela 58a (bij. Nometņu iela 62a) - "Visi savējie" . Šis omulīgā izskata krodziņš (pats gan lepni saucas par restorānu), kā izrādās, te dibināts jau 1993. gadā. Atrodas uz vienas no galvenajām Āgenskalna ielām - Nometņu ielas, netālu no apkaimes epicentra, Āgenskalna tirgus. Savādi, ka laikraksts "Latvijas avīze" 2014. gadā ziņojis, ka šajā ēkā, kas tobrīd bija Nometņu iela 62a, noticis ugunsgrēks, kurā gājuši bojā 3 cilvēki. Tomēr rakstā arī minēts, ka šī ēka bijusi "neapsaimniekota" un tajā deguši atkritumi, taču "Visi savējie" šeit atrodas jau sen (to var redzēt Google Street View attēlos). Acīmredzot, "Latvijas avīze" tomēr būs kļūdījusies ar adresi, lai gan ziņā speciāli uzsvērts, ka adrese tikusi precizēta. Lai visu šo mistēriju vēl vairāk samudžinātu, kaut kad, acīmredzot, šogad (jo bilde uzņemta 2019. gada sākumā), ēkai adrese mainīta uz Nometņu ielu 58a. 


INTERACTIVE MAP OF PHOTORIGA.COM PLACES

 
Nometņu iela 58a (bij. Nometņu iela 62a) - "Visi savējie" Reviewed by Ikars Kublins on Friday, October 25, 2019 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Riga City Photos © 2014 - 2015

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.