Top Ad unit 728 × 90



Nekustamo īpašumu foto sesijas

KVALITATĪVAS FOTOGRĀFIJAS 

  • palīdzēs piesaistīt klientus Jūsu biznesam 
  • palīdzēs pārdot vai izīrēt Jūsu nekustamo īpašumu par augstāku cenu




Bilde ir pirmais, kas pievērš uzmanību jeb "piesaista aci" jebkurā nekustamā īpašuma sludinājumā, reklāmā vai uzņēmuma mājas lapā. Ar kvalitatīvu un profesionāli uzņemtu foto iespējams izcelt Jūsu dzīvokļa, mājas, biroja, lielveikala, viesnīcas, kafejnīcas, kultūras iestādes vai pat pavisam utilitāru telpu - noliktavu vai rūpnīcu - vizuāli stiprākās, pievilcīgākās puses. Un otrādi - sliktas kvalitātes, pavirši uzņemtas, nepareizi iekadrētas vai nepietiekami izgaismotas bildes pat visskaistāko pili var "pārvērst" bēdīgā ūķī, kuram neviens nevēlas virsū skatīties, kur nu vēl to pirkt vai īrēt.

Bildēs ir liels spēks! Tieši tāpēc taupīt uz labām fotogrāfijām, ja vēlaties no īpašuma gūt iespējami lielāko peļņu, nav ieteicams. 

Photoriga.com ar gandrīz desmit gadu pieredzi nekustamo īpašumu fotogrāfijā un atbilstošu aprīkojumu (pilna kadra matricas fotokameru un profesionālās klases platleņķa objektīvu) piedāvā:

NEKUSTAMO ĪPAŠUMU FOTO SESIJAS

Līdz 5 fotogrāfijām - kopā par EUR 30*
No 6 līdz 10 fotogrāfijām - kopā par EUR 45*
> 10 fotogrāfijām - +5 EUR par katru fotogrāfiju

* - objektiem ārpus Rīgas administratīvās teritorijas, kā arī Bolderājā, Daugavgrīvā, Rītabuļļos, Vecdaugavā, Jaunciemā, Mangaļsalā, Vecāķos, Berģos, Rumbulā un Dārziņos papildus benzīna izdevumi - 1 eiro par 10 km (rēķinot no Rīgas centra). 


Sazinieties ar mani e-pastā: ikars.kublins@photoriga.com


[full_width]
Nekustamo īpašumu foto sesijas Reviewed by Ikars Kublins on Sunday, May 11, 2008 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Riga City Photos © 2014 - 2015

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.